Storkjøkken – Storhusholdning

Storkjøkken og utstyr til storhusholdning finner du hos Scheie & Co. Hos oss får du kvalitetsutstyr til ditt storkjøkken / storhusholdning til kort leveringstid og gode priser. Vi har tusenvis av kjøkkenprodukter for storhusholdning og det meste kan leveres på en ukes tid.

Om du driver restaurant, kantine, matbutikk eller annen type storhusholdning med storkjøkken er det meget mulig vi kan hjelpe deg. Scheie & Co tilbyr alt av utstyr til storkjøkken, være seg koke- og stekeutstyr, kjøle- og fryseutstyr, rustfri innredning og alt av maskiner for storkjøkken. 

Scheie & Co har trolig Norges største nettbutikk innen storkjøkken og utstyr til storhusholdning.

Koke- og stekeutstyr
Alt av koking, steking og varmholdning& eksponering av varm mat og drikke.
Maskiner
Maskiner for miksing, kutting, forming, vakuum, oppvaskmaskiner, vekter++
Kjøle- og fryseutstyr
Kjøleskap, kjøledisk, buffét, eksponering av kjølt mat og drikke, mm.
Nøytralt / rustfritt utstyr
Rustfrie benker og skap, trillebord, avtrekkshetter, ryddeutstyr, reoler, mm.
Vask, tørk og hygiene
Spyledusj, armatur, søppelspann, håndtørk, steriliseringskap, mm.
Drop-in produkter

Produkter for nedfelling i benk. Vannbad, varmeplate, kjølemonter, mm.

Hotellutstyr
Utstyr til hotell, lobby & konferanse.
Tilbehør storkjøkken
Tilbehør til diverse storkjøkkenutstyr.
Bestilling
Logg inn
Registrer deg
Handlekurven er tom

NAVIGER DEG FREM:
 

Til venstre ser du 8 ruter som viser forskjellige produktgrupper innenfor storkjøkken og storhusholdning. I den første ruten finner du "Koke- og stekeutstyr". Her finner du hovedsaklig alt som har med varme innenfor storkjøkken. Eksempler for dette er komfyr, frityr, vannbad, varmeskap, varmemonter og allslags griller og ovner.
 

Under "Maskiner" finner du blant annet oppvaskmaskiner for storhusholdning, vakuummaskiner og annet pakkeutstyr, kjøttkverner, miksere, vekter, juicepresser, blender, kjevlemaskin og andre maskiner man bruker før og etter matlaging.
 

Under "Kjøle- og fryseutstyr" finner du alt som har med kjøling og frysing på et profesjonelt storkjøkken. Det være seg kjøleskap, fryseskap, kjølerom, fryserom, buffet, kjøledisk, kjølebenk, kjølreol, frysebokser, og mye mer.
 

I produktgruppen "Nøytralt / Rustfritt utstyr" finner du alt av rustfritt utstyr til storkjøkken og storhusholdning. Dette være seg rustfrie arbeidsbenker, benkeskap, overskap, vask og kum, hylleinnredning, avtrekkshetter, trillebord og vogner.
 

Under "Vask, tørk og hygiene" finner du spyledusjer og blandebatteri , håndvask med såpedispenser, håndtørk, rengjøringsslanger, søppelspann og steriliseringsskap.


Under "Tilbehør til storkjøkken" finner du tilbehør til produktene i de andre gruppene. Dette tilbehøret vises også på samme side som du finner produktet.
 

Under "Kjøkkenutstyr, servering og kantinebakker" finner du alt av porselen, bestikk, glass og kopper, kokkekniver og redskaper, og kantinebakker. Vær oppmerksom på at mesteparten av dette utstyret ligger på PDF-filer, og bestilling gjøres via e-post.
 

Under "Drop-in produkter" finner du kjølemonter, vannbad, varmeplate og kjølebrønn for nedfelling i benk.


For å komme tilbake til forsiden, klikk her: www.scheie.no 

Les mer om oss her: http://scheie.no/storkjokken

© 2013 - SCHEIE & CO AS - Tel: +47 56308301 - Mob: +47 90503267 - E-post: scheie@scheie.no